Op de hoogte

SINGSATION 2018

 

Theater De Leest Waalwijk

In Spring

OP WEG NAAR EEN NIEUWE SHOW

 

In 2015 ontvingen we veel complimenten voor onze sprankelende muzikale show die wij in Theater De Leest op de planken brachten.

Onder de aansprekende titel "SingSation" brengen we dit voorjaar opnieuw een wervelde show met veel vaart en afwisseling.

Er wordt een groot aantal nummers op de planken gebracht, allen voorzien van een passende choreografie. Het publiek gaat zeker weer met volle teugen genieten van de shows die nog een extra glans bieden door enkele gastoptredens, het live orkest, de perfecte belichting, de goed gekozen projectie en de decorkeuze die het plaatje compleet maakt.

 

Speciaal voor deze avonden hebben we gastoptredens van:

The Jukebox Boys

Al te zien en te horen geweest in theaters, De Efteling, Q-Music, zelfs in Ahoy en bij Circus Gerschtanowitz hebben ze al mogen zingen. Zij hebben een geweldig repertoire dat ze ook meerstemmig uitvoeren.

Gegarandeerd een avond swingen met plezier!

Meer over hen: www.thejukeboxboys.nl

 

We zien je graag bij een (of beide) van onze voorstellingen op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018 om 20:00u in Theater De Leest in Waalwijk.

Kaartverkoop via Theater De Leest Waalwijk

 

DICKENSFESTIJN IN DRUNEN

 

Kerst 2017

 

GASTOPTREDENS TIJDENS THEATER SHOW

GASTOPTREDEN TIJDENS THEATERSHOW

 

Theater De Leest Waalwijk

Op 19 April 2017 gaf Kiki Schippers een Theatershow met verschillende theaterliedjes.

Hierbij heeft ze ondersteuning gevraagd van De Longstreetsingers om haar lied kracht bij te zetten, met wat hulp van lage stemmen van een aantal heren uit de musicalgroep Djemm. Dit hebben we met plezier gedaan, vanuit de zaal, wat een verrassing was voor het publiek.

Als toegift hebben we aan het einde van haar show onze uitvoering van "That man" laten horen, dat perfect aansloot bij haar "verhaal".

De Longstreetsingers