Contact

LAAT EENS WAT VAN JE HOREN


Neem contact op met De Longstreetsingers om aan te melden als lid maar ook om eens te komen kijken een luisteren of dit ook een passie van jou kan worden.

Wil je ons een warm hart toedragen en ons sponsoren, neem vooral contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren.

Ook als je een leuk optreden zoekt op een beurs, braderie of evenement kan je ons hier bereiken.


tel: 0416-333579

e-mail: info@delongstreetsingers.nl 


Of vul onderstaand formulier in met een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 
 
 
 

Privacyverklaring: In de AVG wordt onder privacy verstaan de gegevensbescherming waarmee de privacy wordt geborgd. Vereniging De Longstreetsingers legt de gegevens vast zoals in haar AVG document is weergegeven en die noodzakelijk zijn voor uitvoering van het lidmaatschap. Wij verstrekken deze gegevens niet aan andere partijen, anders dan aan partijen voor wie het noodzakelijk is om deze gegevens te verkrijgen. De mailadressen worden uitsluitend gebruikt om informatie en nieuwsberichten te sturen die onze vereniging betreffen. De gegevens worden derhalve alleen gebruikt voor doeleinden waarvoor ze zijn verkregen. De vereniging zorgt voor een goede passende beveiliging, zowel technisch als fysiek, van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.