Onder leiding van

ONDER LEIDING VAN

Ruud Verkoeijen

Muzikaal leider combo


Vakkundig muzikaal leider die met een goed combo van muzikanten onze SingSation show in Theater De Leest gaat voorzien van geweldige live muziek. Ruud is naast dirigent ook trompettist, toetsenist, componist en arrangeur.

Hij geeft professionele, muzikale leiding aan zang- en musical groepen zoals De Notenkrakers, Djemm en M-Workx uit Waalwijk.

Karin Tooren

Vocal Coach


Is al vele jaren actief in de muziekwereld. Na een opleiding aan het conservatorium in Utrecht speelde ze jarenlang in diverse orkest- en musical- projecten als fluitist en heeft op menig muziekschool les gegeven.


Sinds een aantal jaren heeft zij haar skills uitgebreid en zich geschoold in de zang- en koor coaching. In haar eigen praktijk geeft ze, op haar geheel unieke manier, stem- en zang coaching. Naast ons koor dirigeert ze o.a. Popkoren Eigenwijs uit Oss en Jukebox uit Boxtel.


"Het mooiste geluid van de wereld voor mij, is de menselijke stem. Iedere stem is uniek en heeft een waardevolle plek in het geheel".

Aukje Nieuwenhuijze

Choreografe


Als choreografe zorgt ze voor passende bewegingen bij onze nummers tijdens optredens en shows.

Aukje is een professioneel choreografe en regisseuse ook voor verschillende musical groepen uit Waakwijk en heeft een eigen dansschool Double You Dance in Waalwijk.

Toine van de Wiel

Voorzitter bestuur

Productieteam


Al vele jaren is Toine actief in het verenigingsleven.

Hij zet zich in als voorzitter, aanspreekpunt en productieleider voor De LongstreetSingers maar ook voor de musicalgroepen: De Notenkrakers, Djemm! en M-Wokx uit Waalwijk. Hoewel we Toine nooit horen zingen, is te zien waar zijn passie ligt.

Anne-Miek Wijsman van der Borght

Bestuurslid

Productieteam

Kledingcommissie


Is een groot liefhebster van veel stijlen in de muziek. Ze houd van zingen; klassieke muziek op projectbasis en zingt al vanaf 1997 vol passie populaire muziek bij De LongStreetSingers.

Ook draagt ze musical een zeer warm hart toe en zit ze in het bestuur van de musicalgroepen “Djemm!” en “M-workx”. Ook helpt ze graag bij musicalgroep “De Notenkrakers”.

Bij ons zit ze in het productieteam, kledingcommissie en bestuur (sinds 2016). Ze houd voor ons het lief en leed van de leden in de gaten, zorgt ze dat de reservemappen met muziek up to date blijven, informeert ons rondom de optredens en in overleg met onze vocal coach geeft ze het huiswerk door, zodat iedereen zich thuis lekker fanatiek kan voorbereiden op de volgende repetitie.

Mari Hamers

Penningmeester


Al menig jaartje is Mari actief bij De LongstreetSingers als penningmeester en doet dit met plezier en zeer nauwkeurig. Zo ook voor Djemm! en M-Wokx waarmee hij met zijn achtergrond in het theater toch betrokken blijft.