Op de hoogte

Op deze pagina houden we jullie graag op de hoogte van al onze activiteiten.

Het laatste nieuws vind je bovenaan.

In 2021 blijven we vooruit kijken

Afgelopen periode is lastig geweest, samen zingen was helaas niet mogelijk. Maar we hebben zeker niet stil gezeten en zingen blijven we doen. Met gezellige online samenkomsten en individuele zang sessies zijn we het afgelopen jaar doorgekomen.

Het nieuwe repertoire is ingestudeerd en door samenvoegen van stemmen krijgen we al een idee hoe dit gaat klinken, alhoewel er niets gaat boven samen, live zingen.


We hebben zelfs al nieuwe leden mogen verwelkomen en deze dames werken kei hard om zich het nieuwe repertoire eigen te maken.

Dit ter voorbereiding op onze nieuwe SingSation show die we, na wat verplaatsingen, eindelijk kunnen gaan uitvoeren. Dit gaat gebeuren in het voorjaar van 2022 in Theater De Leest Waalwijk.

Na de zomervakantie mogen we weer samen repeteren en kijken we er naar uit....samen zingen, alle stemmen die weer tezamen komen....GEWELDIG!

Ons thuis-project

Vanwege de maatregelen omtrent Covid 19 is het niet mogelijk om samen te zingen. Dat houd niet in dat we stil hebben gezeten. We zingen individueel onze liedjes door en praten regelmatig samen via zoom-meetings, om te zien hoe het met iedereen gaat.

Daarnaast hebben we ons best gedaan om thuis opnames te maken en hiervan ons filmpje samen te stellen. Het is natuurlijk harmonieuzer als we samen zingen (en zeker leuker) maar we zijn trots op ons resultaat.

Wil je ons live zien dan kijk op deleest.nl voor onze volgende show. 


Je kunt ons ook volgen op Facebook waar ook nieuws en 

foto's te zien zijn.

 songs4you 2019


Den Bolder Waspik

Feestje vieren

Ter gelegenheid van ons 25 jarig bestaan dit jaar organiseren wij op zondag 19 mei 2019 een korenmiddag Songs4you in Den Bolder Waspik.

Een muzikaal feestje dat we met u willen delen en hiervoor 3 andere zanggroepen hebben uitgenodigd. Een mooie samenwerking met een breed repertoire voor jong en oud.

Omdat we een kwart eeuw bestaan gaan we dit vieren, met 4 koren zingen we zo'n 40 nummers en entree is ook maar 4 euro.

Kaarten zijn te reserveren via info@delongstreetsingers.nl of bij de deelnemende zanggroepen: Très Jolie, Arabesk en Next.

Zondag kaarten kopen bij entree kan ook maar voor zitplaatsen is het aan te raden te reserveren. 

Tot zondag!

SINGSATION IN HET THEATER


Theater De Leest Waalwijk

SPRANKELENDE SHOW

Om de twee jaar willen wij met een sprankelende show naar buiten komen waarin we ons poprepertoire graag laten horen en we heel het jaar door met veel plezier aan werken. Ook 2018 was weer een succes. Heb je hem gemist of wil je nog even een stukje terug kijken dan hebben we hiernaast een mooie compilatie staan van onze opgevoerde songs.

 

Je kunt ons ook volgen op Facebook waar ook nieuws en 

foto's te zien zijn van onze optredens.

 

In Spring

OP WEG NAAR EEN NIEUWE SHOW


In 2015 ontvingen we veel complimenten voor onze sprankelende muzikale show die wij in Theater De Leest op de planken brachten.

Onder de aansprekende titel "SingSation" brengen we dit voorjaar opnieuw een wervelde show met veel vaart en afwisseling.

Er wordt een groot aantal nummers op de planken gebracht, allen voorzien van een passende choreografie. Het publiek gaat zeker weer met volle teugen genieten van de shows die nog een extra glans bieden door enkele gastoptredens, het live orkest, de perfecte belichting, de goed gekozen projectie en de decorkeuze die het plaatje compleet maakt.


Speciaal voor deze avonden hebben we gastoptredens van:

The Jukebox Boys

Al te zien en te horen geweest in theaters, De Efteling, Q-Music, zelfs in Ahoy en bij Circus Gerschtanowitz hebben ze al mogen zingen. Zij hebben een geweldig repertoire dat ze ook meerstemmig uitvoeren.

Gegarandeerd een avond swingen met plezier!

Meer over hen: www.thejukeboxboys.nl


We zien je graag bij een (of beide) van onze voorstellingen op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018 om 20:00u in Theater De Leest in Waalwijk.

Kaartverkoop via Theater De Leest Waalwijk


DICKENSFESTIJN IN DRUNEN

Kerst 2017

Jaarlijks is er in Drunen een evenement in Dickensstijl. Hier komen we al een aantal jaar ons kerstrepertoire zingen en natuurlijk in mooie kostuums. Een gezellige dag ter voorbereiding op de kerstdagen.

GASTOPTREDEN TIJDENS THEATERSHOW


Theater De Leest Waalwijk

Op 19 April 2017 gaf Kiki Schippers een Theatershow met verschillende theaterliedjes.

Hierbij heeft ze ondersteuning gevraagd van De Longstreetsingers om haar lied kracht bij te zetten, met wat hulp van lage stemmen van een aantal heren uit de musicalgroep Djemm.  Dit hebben we met plezier gedaan, vanuit de zaal, wat een verrassing was voor het publiek.

Als toegift hebben we aan het einde van haar show onze uitvoering van "That man" laten horen, dat perfect aansloot bij haar "verhaal".

De Longstreetsingers